Hoe verlies je nou echt razendsnel kilo’s vet?

Hoe verlies je nou echt razendsnel kilo’s vet?
Door Anika Maas

“Mijn ex heeft mij verlaten omdat hij mij onaantrekkelijk en te dik vond.” – Dit is de keiharde waarheid voor Lisa, inmiddels heeft ze het kunnen verwerken maar niet zonder slag of stoot. Ze heeft de ultieme wraak op haar ex genomen door 35 KG af te vallenen zijn beste vriend aan de haak te slaan, mede door haar fitte en gezonde lichaam.”

 

Afvallen zonder te sporten, zonder strakke diëten te volgen, zonder dagelijks calorieën te tellen en toch nog op je streefgewicht komen. Geef jezelf niet langer straf door dit wel te doen! Dat vervelende vet op je buik, billen en/of nek verdwijnt zonder enige moeite. Dit klinkt als iets onrealistisch wat bovenal onmogelijk lijkt te zijn, de waarheid is echter anders! Wij van Gezondheidsmagazinehebben ook onze twijfels gehad en gingen hierdoor in gesprek met Lisa. Lees hieronder het inspirerende verhaal van Lisa en ontdek haar geheim en laat je net zoals ons verrassen!

Bestel Healthy Fit + direct

 

Lees vooral verder als:

 • Je wilt weten hoe je vet laat verdwijnen als een ijsklontje op een hete kookplaat.
 • Je klaar bent met zwoegen in de sportschool en toch die kilo’s kwijt wilt.
 • Je klaar bent met dat voedingsschema, calorieën en gewoon weer wilt leven!

Kort gezegd, je wil: AFVALLEN!

 


  Lisa voor en na, 2017

 

 

Hierboven is de transformatie van Lisa in beeld gebracht. Zichtbaar is dat ze maar liefst 35 KG is verlorenin een periode waarin je normaal op vakantie gaat. Dit is niet gebeurd door intensief te sporten, streng te diëten, calorieën te tellen of andere onhaalbare schema’s en/of diëten te volgen. Lisa heeft tijdens het afvallen kunnen leven en leren leven. Ze heeft haar voeding iets aangepast en is kilo’s verloren!

 

Lisa, een inmiddels gezonde vrouw van 33 en moeder van 2 kinderen raakte de controle over haar gewicht kwijt na de geboorte van haar laatste kind. Het begon onschuldig met conditieproblemen maar het liep al snel uit op een ernstige situatie waarin doktoren hebben gevreesd voor haar leven. Deze hebben dan ook ingegrepen en Lisa laten weten dat ze haar levensstijl drastisch moest veranderen om snel kilo’s kwijt te raken!

 

De situatie van Lisa was een direct gevaar voor haar leven en ook voor de relatie met haar ex. Haar ex heeft op een zeker moment besloten dat het zo niet langer kon, hij heeft haar verplicht kilo’s af te vallen. Lisa is er ondanks al haar moeite (sporten, diëten, voeding schema’s) niet in geslaagd om het aantal kilo’s dat haar man haar heeft opgedragen om af te vallen kwijt te raken. Hij was de situatie zo zat dat hij besloot om haar alleen met haar 2 kinderen achter te laten. Op dit punt besloot Lisa dat er iets moest gebeuren en ze ging op onderzoek uit!

 

(advertorial)

“Eerst was ik mijzelf kwijt, toen mijn eigenwaarde en tot overmaat van ramp ook nog mijn toenmalige partner.”

Lisa heeft werkelijk alles geprobeerd! Diëten, sporten, voedingsschema’s, combinaties, Weight Watchers en niets leek te werken. Lisa was het opnieuw kwijt en wist niet meer wat te doen. Op een zekere zaterdagavond werd ze op een verjaardag geattendeerd op het product van Healthy Fit Plus, een product waarvan men de resultaten op TV had gezien in een gezondheidsprogramma. Een dieet voor mensen die er maar niet in slagen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Het resultaat van dit product is bewezen om niet alleen je vetkwabben te verbranden maar het reinigt ook je lichaam en verhoogd je metabolisme zonder je immuun-systeem aan te tasten!

“Ik had op dit punt zoveel geprobeerd dat ik uit hopeloosheid besloot om dit als laatste redmiddel te beschouwen. Ik zocht het product op en heb het product gekocht.”

Na haar kinderen is Healthy Fit +dit het mooiste en het beste wat Lisa in haar leven is overkomen. Waar ze normaal 3,5 week op vakantie ging en weer kilo’s aankwam, gebruikte ze nu het Healthy Fit +en verloor ze 35 KG in slechts 3,5 week! Een nieuwe Lisa was geboren. Dit zag ook de beste vriend van haar ex die haar besloot een compliment op Whatsapp te geven, inmiddels zijn ze 3,5 jaar gelukkig samen.

 

Naar aanleiding van het verhaal van Lisa gingen wij op verder onderzoek uit!

 

Waarom werkt Healthy Fit +ook voor jou?

Jaren lang leek afvallen een moeilijke en vaak onmogelijke uitdaging voor veel mensen. Veel diëten zijn bekeken, getest, gevolgd en geëvalueerd, tot nog toe hebben al deze diëten geleid tot negatieve resultaten of teleurstellende resultaten. Al deze diëten werken dan ook niet. Healthy Fit +is anders!

 

Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld zijn verbazingwekkende resultaten behaald door het gebruik van dit nieuwe dieet. Veel vrouwen laten extreem goede resultaten zonder enige verandering in de dagelijkse routine.

 

De belangrijkste reden voor het niet slagen van veel diëten is het volhouden van een dieet, het starten is geen probleem maar zodra uithoudingsvermogen en volhardendheid van de vrouwen een grote rol gaat spelen gaat het mis! Je moet je houden aan onmogelijke opgaven die nodig zijn om het dieet succesvol te laten zijn. Honderden varianten zijn bekeken, eiwit diëten waarbij je veel eiwitten moet eten waar andere diëten juist de filosofie hebben dat je vooral koolhydraten moet vermijden. Al deze diëten hebben de gemeenschappelijke deler dat je leven aardig op z’n kop staat, je moet onmogelijke veranderingen in je leven doorvoeren wat het volhouden van deze diëten onmogelijk maakt. Healthy Fit +is anders!

 

Geen enkele vrouw ziet dit dan ook nog zitten voordat er zichtbaar resultaat is wat resulteert in opnieuw negatieve uitkomsten van deze diëten.

 

Ondanks alle negatieve ervaringen met al deze verschillende diëten hebben we ervoor gekozen om Healthy Fit +nader te bestuderen. Er moet toch een dieet zijn wat wel resulteert in het gewenste resultaat waarbij het ook gemakkelijk is om dit dieet te blijven volgen? Onze interesse werd opnieuw gewekt nadat we ontelbare succesverhalen te horen kregen over Healthy Fit +via bekende van Lisa. Dit beperkt zich niet alleen tot Nederlandse vrouwen maar dit heeft geleid tot gesprekken in Spanje, Amerika en zelfs China. Een opvallende overeenkomst tussen al deze gesprekken is dat veel vrouwen geen drastische veranderingen in hun leven hebben doorgevoerd wat het voor veel vrouwen ontzettend makkelijk heeft gemaakt om het dieet te blijven volgen en tot een succesvol eind te brengen.

 

 

 Amanda uit Amerika, zij is 20 kilo in 4 weken verloren door Healthy Fit +

 

Het is klinisch bewezen dat Healthy Fit +:

Healthy Fit + zorgt voor:

 • Vermindering van de vet opname.
 • Verlaging van de vrijlating van glucose.
 • Verlaging van de aanmaak van vet.
 • Zuivering van je lichaam.
 • Verbranding van je vet.
 • Een verhoogd gevoel van energie.

Voor de test van Healthy Fit +hebben wij direct een bestelling gedaan op de websitewaar Lisa haar producten heeft gekocht. Extreem snel konden we van start gaan, binnen enkele dagen na het bestellen Healthy Fit +hebben we het product ontvangen wat ons direct in staat stelde om het dieet een maand lang te proberen. Dokter Andrea van der Hoeven (Medische Universiteit Oslo) heeft het onderzoek geleid.

 

Andrea van der Hoeven, Medische Universiteit Oslo

 

Healthy Fit +heeft een aantal voorschriften wat nodig is om het dieet succesvol te laten zijn, al deze voorschriften hebben wij in samenspraak met dokter Andrea van der Hoeven ten harte genomen we hebben er bewust voor gekozen om de voorschriften nauwkeurig op te volgen. De voor wat ons betreft belangrijkste punten:

 • Drink minimaal 2L water per dag.
 • Neem iedere dag tweemaal een supplement van Healthy Fit +, direct na het ontbijt zodat het supplement gedurende de gehele dag haar werk kan doen en een direct na het avondeten (niet voor voor 4 uur voordat je gaat slapen) om de werking van het supplement optimaal te laten zijn.
 • Ga minimaal twee keer per week een uur bewegen (lopen, fietsen op dagelijkse basis mag hierin worden meegenomen!)

Voor het onderzoek heeft Valeria als testpersoon opgetreden:

Valeria voor (januari ’17) en na het gebruik (augustus ’17)

De eerste 10 dagen

De eerste dag merkte Valeria al effect, haar hongergevoel en met name drang naar snoep/chips was compleet verdwenen. Een ongekend gevoel voor Valeria wat haar grootste valkuil was in het dagelijkse leven en de belangrijkste factor voor haar overtollige buikvet. Na een week ging het energieniveau van Valeria merkbaar omhoog, de blik en haar houding lieten een compleet andere vrouw zien. Valeria zag er zichtbaar gelukkiger en fitter uit. Aan het einde van iedere week stond een weeg moment op de agenda, zo ook na de eerste week. Het eerste weeg moment verbaasde Valeria evenveel als dat het ons deed, de weegschaal liet een afname van 3 kilo zien. 3 kilo in een week tijd?Ja, het is ongelofelijk maar waar! Zonder bewust een verandering (alleen de hiervoor drie belangrijke punten) door te voeren in het leven van Valeria is ze door het gebruik van Healthy Fit +3 kilo verloren in een week tijd! Dokter Andrea van der Hoeven kon op basis van een week testen geen conclusie trekken. Het kan ook spanning of een andere neveneffect zijn wat heeft geleid tot het verlies van 3 kilo.

De test ging door…

Na drie weken, 21 dagen om precies te zijn, stond het volgende weeg moment op de agenda. Opnieuw werd Valeria verbaasd en ook dokter Andrea van der Hoeven kon haar ogen niet geloven. 11 kilo verschil, niet erbij, maar er vanaf! Niet alleen de weegschaal liet resultaat zien, ook Valeria liet een wezenlijk verschil zien, de omvang van haar heupen, gezicht en met name buik was zichtbaar afgenomen. Opvallend detail: de maat van de broek van Valeria is maar liefst met 3 maten kleiner geworden (!).

 

Na 28 dagen (vier weken) is Valeria maar liefst 14 kilo verloren. Bij veel andere diëten zagen we nooit eerder zulke verbluffende resultaten. Wel zagen we vaak verlies van energie, verandering in stemming en vooral veel mensen die het dieet vroegtijdig zijn gestopt omdat het niet vol te houden was. Bij Healthy Fit +is dit anders, naast het verliest van 14 kilo in 28 dagen is ook een enorme (zichtbare) toename van het energieniveau!

 

Valeria heeft de test na exact 1 maand (31 dagen) afgerond. Dokter Andrea van der Hoeven kan niet anders concluderen dan dat Healthy Fit +een fantastisch dieet is dat zonder drastische veranderingen in het leven verbluffende resultaten laat zien. Een dieet dat makkelijk is om vol te houden en een dieet dat makkelijk verbluffende resultaten laat zien!

Valeria voor (januari ’17) en na het gebruik (augustus ’17)

 Conclusie van de test

Dokter Andrea van der Hoeven, Valeria, Lisa en wij zijn nog altijd verbluft door het eindresultaat dat Valeria heeft geboekt. Toch moeten we concluderen dat het een extreem goed werkend dieet is. Dokter Andrea van der Hoeven (Medische Universiteit Oslo) weet het zeker, Healthy Fit +is het eerste dieet wat zichtbaar resultaat laat zien binnen de beloofde periode van een maand waarbij het dieet ook geestelijke (positieve energie en algehele attitude) vooruitgang laat zien bij mensen die het dieet hebben gevolgd. Wij kunnen niet anders adviseren dan dat je het resultaat zelf moet ervaren. Wij zeggen daarom, probeer Healthy Fit +en ervaar het zelf!. Het dieet is gemakkelijk te bestellen via de paginawaar Lisa ook is begonnen met de grootste en beste veranderingen uit haar leven, het verliezen van vet en overgewicht!

 

Lezers vertelden ons

3 beoordelingen
Joost VeenKlinkt goed

Klinkt veelbelovend! Heb er een besteld!

Marie JanssenHeb em al!

Ken het product al! Werkt inderdaad top, ben nu zelf 2 weken bezig en 9 KG kwijt.

Marieke Grevenbenieuwd

Ben benieuwd, lees meerdere goeie verhalen op internet hierover.. heb nu de knoop maar is doorgehakt, helemaal omdat hij nu is afgeprijsd.