Afslank sensatie op internet!

Afslank sensatie op internet!

AFVALLEN ZONDER STRENG DIEET IS NU ECHT MOGELIJK

 

Wil jij ook…..

Afvallen zonder verplicht intensief te moeten sporten, zonder dat het hele gezin eronder hoeft te lijden omdat er anders gekookt moet worden of omdat je nog meer vermoeid bent vanwege het zoveelste dieet. Het Kan Nu! Met Healthy Fit + is het gevecht met de overtollige kilo’s eindelijk voorgoed voorbij.

 

MIJN OVERGEWICHT HEEFT MIJ BIJNA MIJN LEVEN GEKOST (EN MIJN HUWELIJK)

 

Lees hier het verhaal van Lisa en hoe Healthy Fit + haar leven en haar huwelijk gered heeft.

 

Mijn naam is Lisa, ik ben 30 jaar en moeder van 2 prachtige kinderen. Vroeger was ik altijd heel slank en sportte ik wel 3 keer in de week. Op mijn 21ste leerde ik mijn huidige man kennen en al snel besloten wij dat wij wilden trouwen en kinderen krijgen. Mijn trouwdag was de mooiste dag van mijn leven. Ik had een prachtige witte jurk aan met een open blote rug, want dat kon natuurlijk als je maatje 34 hebt. Een jaar later was ik zwanger. Tijdens deze zwangerschap ben ik heel veel kilo’s aangekomen. Ik kreeg bekken instabiliteit en moest de laatste 4 maanden plat in bed doorbrengen. De kilo’s vlogen eraan en uiteindelijk ben ik ruim 30 kilo aangekomen. Na de geboorte van onze zoon wilde ik deze kilo’s zo snel mogelijk weer kwijt, maar wat ik ook probeerde, niets lukte. Ook het sporten ging niet, want ik had nog steeds pijn in mijn bekken. Na 2 jaar werd ik zwanger van onze dochter. De artsen hadden geadviseerd om niet meer zwanger te worden, maar toch gebeurde het. Bijna de hele zwangerschap heb ik in bed doorgebracht. De kilo’s kwamen er nog meer aan en mijn conditie ging snel achteruit. Mijn man en ik deden niets meer samen, onze zoon was een huilbaby en ik kon niets. In plaats van op een roze wolk te zitten, zaten wij in een zwart gat.

(het verhaal over hoe Healthy Fit+ Lisa’s leven veranderende gaat verder onder de foto)

Lisa voor en na het gebruik van Healthy Fit+

Afvallen is één van de moeilijkste dingen in het leven die er zijn. Want eten hoort namelijk bij één van de 5 levensbehoeftes van de mens. En daarom is er NU Healthy Fit +. Om jou te helpen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Een supplement wat ECHT werkt.

WIL JIJ

 • Kilo’s lichaamsgewicht verliezen?
 • Beter in je vel zitten?
 • Meer energie ervaren?
 • Meer zelfvertrouwen?
 • Weer gaan stralen?

LEES DAN VOORAL VERDER

 

‘In plaats van op een roze wolk te zitten, zaten wij in een zwart gat.’

Tijdens de bevalling ging het niet goed met mij. Doordat ik zoveel overgewicht had en een zo vreselijk laag energieniveau en geen conditie, heb ik voor mijn leven moeten vechten. De artsen in het ziekenhuis hebben gevreesd voor mijn leven. Ze wisten niet of ik de bevalling wel zou overleven. Uiteindelijk heb ik het net gered en is onze dochter gezond geboren. Na een paar weken mocht ik naar huis met het dwingende advies om af te gaan vallen. Maar hoe? Na meerdere afspraken met een diëtist in het ziekenhuis en verschillende vormen van diëten verder, was ik nog maar weinig kilo’s kwijt. Ook mijn man keek mij niet meer aan. Laat staan dat hij mij aanraakte. Hij was door alles zijn totale interesse in mij verloren. Ik was radeloos. Kon niet genieten van mijn kinderen, laat staan van het leven. Tot op een dag mijn schoonmoeder mij in contact bracht met Healthy Fit +. Dit was voor mijn gevoel mijn laatste redmiddel. Ik begon direct met het innemen van de supplementen en voelde dat de transformatie in gang werd gezet. Direct.  Mijn eetpatroon heb ik iets aangepast en ben naast de supplementen veel water gaan drinken. Ik heb tijdens het afvallen mijn leven weer kunnen oppakken, mijn huwelijk kunnen redden en kunnen genieten van onze kinderen. Inmiddels ben ik 35 kilo kwijt in 4 weken tijd! Ik kan mijn kinderen naar de opvang brengen op de fiets en mijn man en ik zijn vorige week een weekendje weg geweest samen. En zijn weer helemaal verliefd. En dat allemaal dankzij Healthy Fit +.

Ik raad het echt iedereen aan. Het is echt ongelooflijk wat dit fantastische supplement voor je kan betekenen en hoe het je leven kan veranderen. Ik ben weer een hele gelukkige stralende vrouw die zin heeft in de toekomst.

 

WAAROM HEALTHY FIT +?

STEL, dat je besluit nu eindelijk eens aan de overtollige kilo’s te gaan werken! Je hebt besloten het deze keer ECHT te gaan doen. Maar nog belangrijker, te gaan volhouden. Heel lang volhouden, totdat je je streefgewicht hebt bereikt. Je maakt op zondagavond een weekplanning. Een planning waarin je probeert 3 maal de sportschool in te proppen, tussen het naar zwemles, hockey of voetbal brengen van je kinderen. En de verjaardagfeestjes waar nog traktaties voor gemaakt moeten worden en je luizenmoeder diensten. Tussendoor moet je nog boodschappen doen met een dubbele boodschappenlijst. En niet te vergeten dat je langer in de keuken staat, aangezien je  2 verschillende maaltijden moet klaarmaken. Eentje voor je gezin en eentje met minder calorieën voor jezelf. En wanneer je zelf een feestje of verjaardag hebt, gaat het stukje taart aan je voorbij. Zo ook dat lekkere wijntje met toastje. Want, je bent tenslotte op dieet. Hoe lang hou jij dit vol? Een week of een half jaar? En stel. Stel dat je zo vreselijk veel discipline hebt om het wel vol te houden. En dan kom je uiteindelijk op je streefgewicht. Super goed natuurlijk. Maar dan is het de grote kunst om dit gewicht te behouden. Hoe ga jij dit doen? Want je bent zo blij dat het je gelukt is, dat je nu toch echt wel recht hebt op dat stukje taart of dat heerlijke glas wijn. Vind je zelf. En voor dat je het weet, komen de kilo’s er weer aan. Je bent terecht gekomen in het welbekende jojo effect. Net zoals zoveel anderen die ook willen afvallen.

 

EN DAAROM IS ER HEALTHY FIT +

 

Healthy Fit + is anders. Healthy Fit + is er om JOU te helpen. Om jou te laten genieten van het leven EN de kilo’s kwijt te raken die jij liever niet wilt hebben. Maar…..Healthy Fit + is er niet alleen om je te helpen kilo’s kwijt te raken. Wat natuurlijk wel één van de belangrijkste redenen is, maar Healthy Fit + doet nog meer. Het helpt je bij:

 • Verlaging van de vrijlating van glucose
 • Zuivering van je lichaam
 • Verhogen van je energie niveau
 • Verhogen van je zelfvertrouwen

HEALTHY FIT + IS GEEN DIEET

Met Healthy Fit + ben je ook niet ‘bezig’ met een dieet. Wij, het team van van Healthy Fit +, hebben namelijk een allergie bij het woord dieet. Alleen dit woord al roept weerstand op bij ons. Wij vinden dan ook dat Healthy Fit + geen dieet is omdat je geen calorieën hoeft te tellen, geen aparte boodschappenlijstje hoeft te maken en al helemaal niet 3 maal per week een high impact training hoeft te volgen bij een sportschool. Scheelt ook weer hoge abonnementskosten voor een sportschool per maand toch?

HET IS MEDISCH BEWEZEN!!

MAAR JE KAN TOCH NIET AFVALLEN MET ALLEEN MAAR EEN PILLETJE?

Klopt, als we dat zouden verkondingen zouden we liegen. Daarom hebben wij als specialistisch team van Healthy Fit + de expertise ingeroepen van dr. Andrea van der Hoeven, werkzaam bij de Medische Universiteit van Oslo.

Dr. Van der Hoeven is gespecialiseerd in de opname en afbraak van vetten en glucose in het menselijk lichaam. Door haar jarenlange studie en ervaring wordt Dr. Van der Hoeven als één van de beste specialisten van de wereld gezien. Wij zijn dan ook heel erg blij dat deze wereldkundige arts ook zo achter ons product Healthy Fit + staat.

Andrea van der Hoeven, Medische universiteit Oslo

 

In samenspraak met dr. Van der Hoeven geven wij je onderstaande voorschriften mee. Ons advies is dan ook om deze nauwkeurig op te volgen voor het allerbeste en snelste resultaat.

 • Drink minimaal 2 liter water per dag (mag ook thee of koffie zijn, zonder suiker)
 • Neem iedere dag tweemaal een supplement van Healthy Fit +. Eenmaal direct na het ontbijt, zodat het supplement gedurende de hele dag haar werk kan doen. En eenmaal direct na het avondeten. Let op: er moet minimaal 4 uur tussen inname en slapen zitten. Want zoals we al eerder melden, je valt er niet alleen van af, maar krijgt er ook energie van.
 • Ga minimaal twee keer per week een uur bewegen. Denk hierbij aan wandelen of fietsen of neem een keer de trap in plaats van de lift (mag ook de trap alleen naar beneden natuurlijk).

Esther en Pien hebben voor ons Healthy Fit + getest. Lees hieronder het verhaal van Esther. Haar  eigen persoonlijke ervaring met deze bijzondere supplementen.

Esther voor en na

Esther:

Ik zal heel eerlijk zijn. Toen ik gevraagd werd om Healty Fit + te testen stond ik hier heel sceptisch tegenover. Ik dacht: alweer zo’n wonderpilletje wat niet werkt. Want ik had alles maar dan ook alles al geprobeerd. Van Atkins tot Weight Watchers en van groene thee supplementen tot aan Hollywood diëten. Niets heeft ooit tot het gewenste resultaat geleid. Maar ik was toch nieuwsgierig geworden, dus zei ik ‘ja’ toen ik gevraagd werd om Healthy Fit +, onder toeziend oog van dr. Andrea van der Hoeven, te testen. De eerste dag al merkte ik dat mijn honger gevoel minder werd. Normaal was ik eigenlijk de hele dag bezig met denken aan eten, maar dat had ik de eerste dag al niet meer. Ook voelde ik me na drie dagen een stuk energieker. Ik merkte dat zelfs traplopen een stuk beter ging en ik niet meer zo erg buiten adem was wanneer ik bovenaan een trap stond. Na een week moest ik op de weegschaal gaan staan. Dit vond ik heel spannend. Weegschalen en ik zijn namelijk geen vrienden. Sinds ik overgewicht heb, vermijd ik altijd alle weegschalen om maar niet geconfronteerd te worden met de vele kilo’s waar ik zo ongelukkig van word. Maar ik had ‘ja’ gezegd tegen dr. Van der Hoeven en wist dat dit moment zou komen en erbij hoorde. 3 kilo eraf in 1 week! Wat was ik blij, maar eigenlijk nog meer verbaasd. 3 kilo?! En dan ook nog eens meer energie hebben. Dit was ongelooflijk. Dr. Andrea van der Hoeven was ook sprakeloos maar nog niet overtuigd. Het schijnt vaker voor te komen dat wanneer je meer water drinkt je afvalt, omdat dan het overtollige vocht en afvalstoffen beter uit je lichaam gaan. We besloten om het volgende weeg moment in te plannen 2 weken later. Ik was nu minder zenuwachtig, want ik zag daadwerkelijk verschil na 3 weken Healthy Fit + gebruik. Mijn kleding paste niet meer en hingen als een zoutzak om mij heen. Hierdoor wist ik en voelde ik natuurlijk dat ik veel kilo’s kwijt was. Ik vond het weeg moment juist spannend omdat ik wilde weten hoeveel kilo’s ik verloren had door alleen maar het gebruik van de Healthy Fit + supplementen 2 maal per dag, het drinken van 2 liter water en het fietsen of wandelen. En toen was het moment daar. Ik ging op de weegschaal staan en zag dat ik 11 kilo kwijt was. 11 kilo in 3 weken. Ik begon te lachen en huilen tegelijk. Van blijdschap. Dr. Van der Hoeven kon haar ogen niet geloven en vroeg mij nogmaals op de weegschaal te gaan staan. En weer gaf de weegschaal 11 kilo lichter aan.

 

Pien, voor en na Healthy Fit+

 

We hadden besloten dat ik de test 31 dagen zou volhouden. En na 31 dagen was ik niet alleen 15 kilo lichter, ook mijn energie level was met enorme sprongen omhoog gegaan. Je zag aan alles dat ik was afgevallen, niet alleen mijn buikvet was aanzienlijk verminderd maar ook mijn armen, benen en gezicht waren slanker geworden. Na 31 dagen kon ik nieuwe broeken kopen die wel 3 maten kleiner waren dan voorheen. Wat een feestje was dat!

Lichamelijk verlies je, geestelijk groei je.

 

CONCLUSSIE

Dr. Andrea van der Hoeven kon ook niet anders concluderen dat Healthy Fit + een fantastisch supplement is dat zonder drastische veranderingen in je dagelijks leven verbluffende resultaten laat zien. Een afslank supplement dat ECHT werkt, zonder dat je hele leven op z’n kop gezet hoeft te worden. En wat je daarnaast ook nog eens energie geeft. Met ongelooflijke goede resultaten.

Dr. Andrea van der Hoeven en Esther weten het zeker. Healthy Fit + is het eerste supplement wat zichtbaar resultaat laat zien. En dat binnen een periode van 31 dagen!

 

GEWICHT GAAT ERAF, ZELFVERTROUWEN KOMT ERVOOR IN DE PLAATS

In 1 maand tijd verlies je een enorme hoeveelheid lichaamsgewicht. Hiervoor in de plaats groeit je zelfvertrouwen.

 

Vet maakt plaats voor plezier.

Dr. Andrea van der Hoeven (Medische Universiteit Oslo) concludeert hieruit ook dat het gebruik van Healthy Fit + niet alleen lichaamsgewicht verminderd maar ook het zelfvertrouwen verhoogt. Want onderschat zeker niet wat het verliezen van kilo’s geestelijk met je doet. Je zelfvertrouwen groeit, je gaat meer en meer (letterlijk) beter in je vel zitten en voelen waardoor je gaat stralen. Dit heeft zijn weergave op alles. Alles gaat dan beter lopen in je leven. Je kijkt met een andere blik de wereld in en durft veel beter en meer voor jezelf op te komen wanneer je lekker in je vel zit.

Wij als specialistisch team achter Healthy Fit + kunnen dan ook niets anders adviseren dan dat je ZELF het resultaat moet gaan ervaren. Want..

 • Wil jij kilo’s lichaamsgewicht verliezen?
 • Wil jij beter in je vel zitten?
 • Wil jij meer energie ervaren?
 • Wil jij meer zelfvertrouwen?
 • Wil jij weer gaan stralen?

Twijfel dan niet langer en doe de beste investering die je maar kan doen. EN DAT IS INVESTEREN IN JEZELF.