BREAKING: Wetenschappers breken records waardoor extreem gewichtsverlies mogelijk is!

BREAKING: Wetenschappers breken records waardoor extreem gewichtsverlies mogelijk is!

Wetenschappers hebben een baanbrekende formule gevonden om de steeds groeiende obesitas plaag tegen te gaan! Professor Greenhart heeft bewezen aan de hand van medische testen, dat de intensieve formule van Healthy Fit+ zorgt voor een snelle en doeltreffende vermindering van het vetweefsel. Door op deze manier uw lichaam te bevrijden van toxines die in het vet liggen opgestapeld, in het bloed of in de aders. Hierdoor zal u niet enkel afslanken maar vooral de hoofdoorzaak van overgewicht wegnemen!

 

Professor Greenhart van de Universiteit van Kopenhagen heeft een supersnelle formule voor de ontgifting van het organisme ontworpen. De wetenschappers van bio-ingenieurs, het medische en het academische milieu – is ervan overtuigd! Dit is een wetenschappelijke doorbraak en betekent gigantisch in de strijd tegen obesitas. Het is bevestigt door onafhankelijke empirische testen, chemische en klinische onderzoeken. De naam van het wondermiddel? Healthy Fit+!

 

Enkel in de VS en in Japan is de formule van de professor alleen al uitgetest door 10.000 mensen. Enquêtes en consumenteninterviews hebben de werking van het product bevestigd, kort gezegd kwam hier het volgende uit:

-Het werkt 30 maal sneller, het werkt zelfs sneller dan oefeningen (sport) die worden ondersteund door een streng dieet dat gebaseerd is op gezonde sappen en ingrediënten.

-Het zuivert de dikke darm van de voedselresten die er over de jaren zijn opgestapeld, waartussen voor uw organisme gevaarlijke schimmels en parasieten leven (en dit, terwijl u helemaal niet beseft dat deze bestaan)

Personen, die zich onderworpen hebben aan de kuur van de professor, zijn verlost van de opgestapelde toxines en levensbedreigende cholesterolafzettingen op de inwendige organen.

 

Voor het gebruik van het Healthy Fit+                                              Na de kuur het gebruik van het Healthy Fit+

 

Dit is hoe de professor de werking van zijn baanbrekende formule op een wetenschappelijke manier uitlegt: “Het geheim van de efficiëntie van de formule schuilt in de samenstelling. Ik heb er een uniek mengsel in gebruikt van substanties die vetverbranding extreem stimuleren wat kan leiden tot mega veel gewichtsverlies in een korte periode.

Het allerbelangrijkste ingrediënt Glucomannan  – dit is een natuurlijk bestanddeel, waarvan de toediening het proces activeert van de verbranding van vet met als gevolg een snelle afname van de vetmassa.

De belangrijkste ontwikkelingen naar aanleiding van het gebruik van het product

  • Het product dwingt het lichaam direct om giftige afzettingen uit de darmen en de lever te verwijderen.
  • Wat bijzonder belangrijk is voor uw figuur – het product activeert het verbrandingsproces van het vetweefsel. Wanneer de hoeveelheid van het vetweefsel afneemt, verwijdert u automatisch de giftige toxines die uw stofwisseling vertragen.

Het is juist de synergie van deze de acties die het mogelijk maakt om tegelijkertijd intensief te ontgiften en vet te verbranden. Dit maakt het mogelijk om het vetgehalte in het lichaam te verminderen.

 

 

Kies voor zekerheid, kies voor bewezen methoden

Het tijdschrift Popular Science heeft de methode van de professor erkend als de grootste medische ontdekking van 2017.
In de wetenschap telt uitsluitend en alleen resultaat en uiterst secure tests. Daarom heeft prof. Greenhart een speciale klinische test uitgewerkt, die bevestigde dat de werking ongekend snel en effectief is.

Onderzoekers hebben de doeltreffendheid van de formule getest bij een groep van 122 personen tussen 23 en 65 jaar. De deelnemers aan het experiment gebruikten het product dagelijks om op een wetenschappelijke manier na te gaan of de formule van prof. Greenhart echt leidt tot een vermindering van vetweefsel, tot op een veilig niveau – zonder speciaal dieet en oefeningen? De resultaten zijn veelbelovend en verbluffend!

 

De gedocumenteerde uitslagen van de 4-weken durende kuur van prof. Meyer, gepubliceerd in het medische tijdschrift Lipids in Health&Disease:

 

  • Op basis van de vragenlijsten hebben de onderzoekers berekend, dat de deelnemers gemiddeld 18,57 kg zijn afgeslankt(waaronder 14 kg zuiver vet, de rest van de verloren massa zijn in de darmen opgeslagen voedselresten) in 30 dagen.
  • De respondenten zijn verlost van hun problemen met slechte adem (halitose), spijsvertering en constipatie.
  • De gemiddelde BMI-index van de patiënten daalde met 7,55 punten.

 

Het verloop van de behandeling, gedocumenteerd in de loop van het experiment van de onderzoekers”

Fiche van deelnemer aan de test:

 ** 29.08.2016
(start onderzoek)
13.09.2016 20.09.2016
Gewicht 85 76 66
Cholesterol volledig 289 mg/dl 164 mg/dl 147 mg/dl
LDL – de slechte cholesterol 210 171 130
HDL – de goede cholesterol 36 40 40
Triglyceriden 218 99 82

* Opmerking van de redactie – De originele schrijfwijze is behouden gebleven. De gegevens van de patiënt werden verwijderd omwille van de bescherming van de privacy.

Uit de gedocumenteerde verslagen blijkt, dat deze innovatieve behandeling die werd uitgewerkt door de professor niet enkel indruk maakt wetenschappers, maar ook op gewone mensen. Waarschijnlijk is daarom deze methode zo snel een populaire manier van afvallen geworden en heeft deze andere tot nu toe gekende afslank methoden verdrongen. Steeds meer mensen willen het zelf uitproberen en de efficiëntie en doeltreffendheid ervaren!

Toen ik het rapport van de klinische onderzoeken zag, was ik echt geschokt. Sindsdien beveel ik deze behandeling aan al mijn cliënten aan, die een ernstig probleem hem om gewicht te verliezen– ze zijn heel blij. Een voorbeeld van het overtuigende resultaat laat Miranda (hieronder) zien.

Maarten Wubberse – voedingsdeskundige uit Den Haag

 

 

De professor heeft zoveel aanvragen ontvangen van mensen, die zijn supersnelle kuur voor de vernietiging van het vet en van willen hebben dat zijn kleine laboratorium niet kon produceren en voldoen aan de vraag. Daarom heeft hij besloten om samen te werken met een firma die het afslank product zal produceren volgens zijn recept. Het product wordt nu onder de noemer Healthy Fit + verkocht.

Indien u na het gebruik van Healthy Fit + niet de testresultaten haalt, neem dan meteen contact op met de professor! Zijn team doet al het mogelijke om aan uw verwachtingen te voldoen. Dat is de persoonlijke waarborg van de professor, bevestigd door de producent van het preparaat. Dankzij hem loopt u geen enkel risico!

Denk eraan: het lezen over zelfs de meest doeltreffende detox methode, stelt u nog niet in staat om uw gezondheidstoestand te verbeteren. Wanneer u dat doet, zal u zichzelf ervan overtuigen, dat de resultaten niet enkel door medische tests worden bevestigd, maar ook door uw eigen verhaal. Meer nog, de resultaten zullen zo snel verschijnen!
Het is mogelijk, dat indien u de capsule nam vóór het lezen van deze tekst, dat u nu reeds de eerste effecten zou kunnen vaststellen!Belangrijke informatie: Denk eraan, het Healthy Fit + product bevat enkel natuurlijke grondstoffen en het gebruik ervan botst doorgaans niet met het gebruik van andere geneesmiddelen, daarom mag men tijdens de behandeling de geneesmiddelen voorgeschreven door de arts niet opzij schuiven. Ga voor details langs bij uw dokter. Na het publiceren van dit artikel, noteren we met plezier de successen, die veel mensen behalen door het gebruik van het product van Healthy Fit +  (samen met de auteur van deze tekst). Indien u ook iets wenst te doen voor uw gezondheid en slanke figuur – stel dit dan niet uit! U heeft immers niets te verliezen!
Klik op Healthy Fit + om het product te ontvangen, terwijl u de zekerheid heeft, dat u het originele product ontvangt, dat écht werkt!

Het product wordt nu uniek en white label aangeboden aan Healthy Fit +.

 

Belangrijke informatie
Om Healthy Fit + te ontvangen is direct betalen niet nodig! Klik op Healthy Fit + en bestel eenvoudig, betaal achteraf! Vul het formulier in en bestel uw product! U betaalt pas op het moment dat u uw pakje van de koerier of van de postbode ontvangt. Het is eenvoudig – iedereen kan dit!